2024 Guangzhou Canton Fair Vi er i B-distriktet, stand nummer 11.2D03.

2024 Guangzhou Canton Fair (vår) tidsplanen er som følger:

Fase 1: 15.–19. april 2024

Fase II: 23.–27. april 2024

Fase III: 1.–5. mai 2024

Våren 2024 Canton Fair (135th Canton Fair) kommer! Denne begivenheten, kjent som "værvingen til internasjonal handel", forventes av folk både for det globale næringslivet og for alle som legger vekt på økonomisk dynamikk.

Den tredje fasen: 1. mai – 5. mai 2024, sentrert om "Godt liv", vil vise relevante temaer som passer dagliglivets behov og møter behovene til nye forbrukerkjøp.

Hovedproduktene er leker, barsel- og babyprodukter, barneklær, herre- og dameklær, undertøy, sportsklær og fritidsklær, pels- og lærdun og produkter, klestilbehør og tilbehør, sko, tekstilråvarer og stoffer, vesker og vesker, hjemmetekstiler, tepper og gobeliner, kontorartikler, mat, medisiner og helseprodukter og medisinsk utstyr, produkter til personlig pleie, baderomsartikler, fritidsprodukter for sport og turisme, kjæledyrutstyr, township Village revitalisering har produkter.

Som en internasjonal handelsbegivenhet samler Canton Fair fremragende bedrifter og innovative produkter fra hele verden, og gir innenlandske utenrikshandelsbedrifter en utmerket mulighet til å utvide kunder, opprettholde kunder og demonstrere hard kraft, og hjelpe direkte eller indirekte med å oppnå høy- kvalitetskunder og bestillinger.

 

Våre produkter i årets utstilling: alle typer øldrikker, og alle slags størrelsertodelt aluminiumsboksemballasje

Gleder meg til å se deg på Canton Fair i mai!!!

B-District, stand nummer 11.2D03.

ERJIN PAKKE
-Din beste partner innen pakking av aluminiumsbokser
Jinan Erjin Import & Export Co., Ltd. ble etablert i 2017, lokalisert i Jinan, Spring City of China
Vi er et globalt pakkeløsningsselskap med 12 samarbeidsverksteder i Kina.
ERJINPACK gir øl- og drikkevareselskaper de profesjonelle pakkeproduktene, som aluminiumsbokser, aluminiumsboksender, aluminiumsflasker, forseglingsmaskin, ølfat, plastboksholder etc.

For tiden tilbyr vi også OEM hermetisert øl og drikke for å møte kundens personlige etterspørsel som kan bidra til å bygge og utvide kundens merkevarer.
Spesialisert før- og ettersalgsrådgivning for forskjellig innhold og fyllingsforhold.


Innleggstid: 25. april 2024