Hvorfor bruker noen drikker aluminiumsbokser og andre bruker jernbokser?

Innenfordrikkevareemballasje, aluminiumsbokser brukes mest til kullsyreholdige drikker, mens andre typer drikker er mer utvalgt til jernbokser som emballasje. Grunnen til at aluminiumsbokser er foretrukket er hovedsakelig på grunn av deres lette egenskaper, som gjøraluminiumsboksermer praktisk i prosessen med lagring og transport. I kontrast er vekten av jernbokser større, noe som gir noe press på transporten. Imidlertid mykheten avaluminiumsbokserfører også til ulempen med lett deformasjon, mens jernbokser er mer holdbare og holdbare.

aluminiumsboks

Fordi kullsyreholdige drikker inneholder gasser, skaper de utadgående trykk inne i boksen, noe som bidrar til å forhindre det mykealuminiumsboksfra å deformeres på grunn av små ytre krefter. Andre luftfrie drikker er mer avhengige av jernbokser for å sikre en stabil form. I tillegg er kullsyren i kullsyreholdige drikker lett å reagere med jern, mensaluminiumsboksdanner en beskyttende film på overflaten for å effektivt motstå syreerosjon, som også er grunnen til at meraluminiumsbokserbrukes i kullsyreholdige drikker.

 

Det er viktig å merke seg detaluminiumsbokserog glassflasker er de eneste pakkemetodene som kan garantere CO 2 -trykket i kullsyreholdige drikker. I motsetning til dette har noen kullsyreholdige drikkeselskaper som bruker plastflasker måttet redusere karbondioksidnivået for å kutte kostnader, noe som er en grunn til at mange forbrukere finner kullsyreholdige drikker på bokser for å smake bedre.

Sammenlignet med tradisjonelle plastflasker,aluminiumsbokserhar åpenbare fordeler i miljøvern. På den ene siden, kan realisere resirkulering av ressurser gjennom resirkulering, redusere mengden avfall og forurensning til det naturlige miljøet. På den annen side krever aluminiumsbokser mindre energi å produsere enn plastflasker, og deres produksjonsprosess frigjør ikke samme mengde skadelige gasser som plastflasker. I tillegg har aluminiumsbokser også god forseglingsevne, noe som effektivt kan forhindre matødeleggelse, forlenge holdbarheten til produktene og redusere problemet med matsvinn.

For det andre er aluminiumsbokser også svært fremtredende når det gjelder sikkerhet. Fordi aluminiumsbokser har høy trykkmotstand og støtmotstand, er det ikke lett å bli skadet under transport og lagring, noe som vil føre til matlekkasje eller andre sikkerhetsfarer. I tillegg er den indre veggen av aluminiumsboks spesialbehandlet, noe som effektivt kan forhindre forurensning og påvirkning av ytre faktorer på mat. Derimot er plastflasker sårbare for temperatur, lys og andre faktorer, noe som resulterer i frigjøring av skadelige stoffer fra selve emballasjematerialet, noe som utgjør en potensiell trussel mot menneskers helse.

kullsyreholdig drikke

Endelig,aluminiumsbokserhar også noen økonomiske fordeler. Selv om aluminiumsbokser kan koste litt mer enn plastflasker, tar de mindre plass og reduserer fraktkostnadene. I tillegg, fordi den indre veggen avaluminiumsbokser spesialbehandlet, kan den opprettholde den opprinnelige smaken og smaken til drikken, og gi forbrukerne en bedre produktopplevelse, og dermed øke salget og markedsandelen.

Generelt velger stadig flere drikkevarer å bruke aluminiumsbokser som emballasjemateriale, hovedsakelig basert på miljøvern, sikkerhet og økonomiske hensyn. Med den kontinuerlige utviklingen av sosial utvikling og teknologiske fremskritt, tror vi at aluminiumsboks, et bærekraftig emballasjemateriale, vil bli mer brukt og promotert.

 


Innleggstid: 29. august 2024